Privé Chauffeur

Welkom bij TaxiHarut.be, waar wij hoogwaardige voertuigen aanbieden om ervoor te zorgen dat uw reis aangenaam is, en dit met de grootst mogelijke discretie.

Onze Diensten

1. Luxe Voertuigen: Wij streven naar luxe en comfort, waardoor uw reis met onze high-end sedans een genot wordt. Onze voertuigen worden met zorg geselecteerd om aan de hoogste normen te voldoen.

2. Minibusjes: Voor groepen tot 6-7 personen bieden wij ruime minibusjes aan. Perfect voor transfers, evenementen, tours of zakelijke doeleinden. Reis in stijl en comfort met TaxiHarut.be.

3. Flexibele Huurmogelijkheden: Of u nu een auto met chauffeur voor enkele uren of meerdere dagen nodig heeft, wij bieden flexibele huurmogelijkheden aan die aan uw specifieke behoeften voldoen.

4. Kwalitatieve Persoonlijke Service: Onze toewijding aan kwaliteit strekt zich uit tot onze persoonlijke service, die zich richt op zowel bedrijven als particulieren. Ervaar een dienstverlening op maat die voldoet aan al uw verwachtingen.

5. Professionele Chauffeurs: Onze chauffeurs zijn hoogopgeleid en professioneel, waardoor u zich ontspannen en veilig voelt tijdens uw reis. Ze brengen u comfortabel naar uw bestemming.

6. Extra Diensten op Aanvraag: Op verzoek van de klant bieden wij ook diensten aan zoals een auto met chauffeur en lichaambewaker. Uw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit.

Contacteer Ons

Voor meer informatie, offertes of reserveringen kunt u contact met ons opnemen via info@taxiharut.be. Wij staan klaar om u te voorzien van hoogwaardige chauffeursservices, aangepast aan uw behoeften. Reis met stijl, reis met TaxiHarut.be.

Waarom Kiezen voor Taxi Harut?

Bij het overwegen van uw vervoersbehoeften, is Taxi Harut de voor de hand liggende keuze om diverse redenen. Wij streven ernaar om uw reiservaring onvergetelijk te maken, en hier is waarom u voor Taxi Harut zou moeten kiezen:

1. Hoogwaardige Voertuigen:

Bij Taxi Harut stellen we kwaliteit voorop. Onze vloot bestaat uit luxe voertuigen die zorgvuldig zijn geselecteerd voor comfort, stijl en betrouwbaarheid.

2. Discretie en Professionaliteit:

Uw privacy is van het grootste belang voor ons. Wij garanderen de hoogste mate van discretie en professionaliteit, zodat u met volle vertrouwen van uw reis kunt genieten.

3. Minibusjes voor Groepen:

Voor grotere groepen bieden wij ruime minibusjes aan die plaats bieden aan 6-7 personen. Ideaal voor familie-uitstapjes, evenementen of zakelijke bijeenkomsten.

4. Flexibele Huuropties:

Taxi Harut begrijpt dat elke reis uniek is. Daarom bieden wij flexibele huuropties, variërend van enkele uren tot meerdere dagen, aangepast aan uw specifieke behoeften.

5. Klantgerichte Service:

Onze toewijding aan kwaliteit strekt zich uit tot onze klantenservice. Of u nu een bedrijf bent of een particulier, Taxi Harut biedt een persoonlijke service die aan uw verwachtingen voldoet.

6. Professionele Chauffeurs:

Onze chauffeurs zijn meer dan bestuurders; ze zijn professioneel, ervaren en streven naar uw comfort en veiligheid. Laat ons ervaren team u naar uw bestemming brengen.

7. Veiligheid en Beveiliging:

Bij Taxi Harut nemen we uw veiligheid serieus. Op aanvraag bieden we extra diensten aan, zoals een auto met chauffeur en lichaambewaker, om ervoor te zorgen dat u zich veilig voelt.

Taxi Harut Aalst

Biekorfstraat 130
9300 Aalst 
BTW: BE0642811080 
Mail: info@taxiharut.be 
Tel: +32 (0) 498 43 02 94