Taxi Denderleeuw

Taxi • Taxi Limousine  • Chauffeur Services Denderleeuw

Welkom bij Taxi Harut Denderleeuw, jouw betrouwbare partner voor diverse vervoersdiensten. Wij bieden een breed scala aan services, waaronder:

Taxi Diensten

Onze taxiservice is beschikbaar in Denderleeuw en omgeving. Of je nu een korte rit binnen de stad maakt of naar een nabijgelegen bestemming gaat, wij zorgen voor een comfortabele en veilige reis.

Taxi Limousine

Ervaar luxe en stijl met onze limousineservice. Of het nu gaat om zakelijk vervoer, een speciale gelegenheid of gewoon een rit in stijl, onze limousines staan tot je beschikking.

  • Mercedes E-klasse limousines
  • Mercedes S-klasse limousines
  • Mercedes V-klasse en Viano busjes
  • BMW Serie 5 Limousine

Chauffeur Services

Geniet van het gemak van een persoonlijke chauffeur met onze chauffeursdiensten. Of het nu gaat om zakelijke verplaatsingen, luchthaventransfers of een ontspannen rit, onze chauffeurs zorgen voor een professionele en vriendelijke service.

Luchthavenvervoer

Wij verzorgen vervoer van en naar verschillende luchthavens, waaronder Zaventem Brussels Airport, Brussels South Charleroi Airport, Internationale Luchthaven Oostende-Brugge, Luik Airport en Internationale Luchthaven Antwerpen.

Lange Afstandsritten

Plan je een lange reis binnen of buiten België? Onze taxi’s staan klaar voor comfortabele en betrouwbare lange afstandsritten.

VIP-Vervoer

Voor die speciale gelegenheden bieden wij VIP-vervoer aan. Reis in stijl en comfort met onze luxe voertuigen en professionele chauffeurs.

Hoe Reserveer Je?

Reserveer eenvoudig jouw taxi of vervoersdienst bij Taxi Harut Denderleeuw. Bel ons op +32 (0) 498 43 02 94 of stuur een e-mail naar info@taxiharut.be. Wij kijken ernaar uit om je van dienst te zijn!

Taxi Harut Aalst

Biekorfstraat 130
9300 Aalst 
BTW: BE0642811080 
Mail: info@taxiharut.be 
Tel: +32 (0) 498 43 02 94