Taxi Liedekerke

Taxi • Taxi Limousine  • Chauffeur Services Liedekerke

Welkom bij Taxi Harut Liedekerke, uw toegewijde taxidienst in de regio. Of u nu een lokale rit nodig heeft, naar de luchthaven moet, of een langeafstandsreis plant, wij staan klaar om u veilig en comfortabel te vervoeren.

Onze Diensten

  1. Lokale Ritten: Onze taxi’s in Liedekerke bieden betrouwbare en snelle lokale vervoersdiensten. Of het nu gaat om boodschappen doen of een avondje uit, wij brengen u waar u moet zijn.
  2. Luchthavenvervoer: Reis stressvrij naar de luchthaven met onze professionele chauffeurs. Wij bedienen onder andere Zaventem Brussels Airport, Brussels South Charleroi Airport en meer.
  3. Langeafstandsritten: Plan uw reis binnen of buiten België met onze comfortabele langeafstandsservice. Geniet van een ontspannen rit, ongeacht de bestemming.
  4. VIP-Vervoer: Voor speciale gelegenheden bieden wij VIP-vervoer aan. Ervaar luxe en stijl met onze premium voertuigen en ervaren chauffeurs.

Waarom Kiezen Voor Taxi Harut Liedekerke?

  • Betrouwbaarheid: Wij staan bekend om onze punctualiteit en betrouwbaarheid. U kunt op ons rekenen voor tijdige en efficiënte dienstverlening.
  • Comfortabel: Onze voertuigen zijn voorzien van moderne voorzieningen om uw reis comfortabel te maken. Geniet van een aangename rit, ongeacht de afstand.
  • Professionele Chauffeurs: Onze chauffeurs zijn ervaren, vriendelijk en professioneel. Ze zorgen voor een veilige en plezierige reiservaring.

Hoe Te Reserveren

Het reserveren van uw taxi in Liedekerke is eenvoudig. Bel ons op +32 (0) 498 43 02 94 of stuur een e-mail naar info@taxiharut.be. Wij bevestigen uw reservering per e-mail.

Taxi Harut Aalst

Biekorfstraat 130 
9300 Aalst 
BTW: BE0642811080 
Mail: info@taxiharut.be 
Tel: +32 (0) 498 43 02 94