Eco-driving

eco_driving_taxi_aalst

Onze Toewijding aan Milieubewust Ondernemen

Als dienstverlener voelen wij een sterke betrokkenheid bij het welzijn van het milieu. Duurzaam ondernemen en het verminderen van emissienormen staan centraal in onze bedrijfsfilosofie. Bij Taxi Harut Aalst voldoen vrijwel al onze voertuigen aan strenge milieunormen, en bij investeringen in nieuwe voertuigen kijken we zelfs nog verder vooruit, rekening houdend met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van milieuvriendelijkheid.

Milieuvriendelijke Voertuigen

Wij zijn trots op het feit dat nagenoeg al onze voertuigen voldoen aan strikte milieunormen. Dit betekent dat we voertuigen inzetten die niet alleen efficiënt zijn, maar ook aanzienlijk minder impact hebben op het milieu. Onze inzet voor duurzaamheid blijkt uit de keuzes die we maken bij het vernieuwen van onze vloot.

Ecologisch Rijden

Onze chauffeurs worden opgeleid in ecologisch rijden in samenwerking met Garage Armenok. Deze training omvat niet alleen uitgebreide theoretische kennis maar ook praktische vaardigheden. Het “eco drive” principe heeft als doel niet alleen het brandstofverbruik te verminderen, maar ook de verkeersveiligheid te vergroten en de CO2-uitstoot drastisch te verlagen.