Over Taxi Harut – Uw Partner in Taxi- en Luchthavenvervoer

Onze Missie

Welkom bij Taxi Harut, dé naam die synoniem staat voor betrouwbaar, comfortabel en efficiënt personenvervoer in Aalst en omstreken. Onze missie is om een naadloze, veilige en klantgerichte transportervaring te bieden, of het nu gaat om luchthavenvervoer, dagelijkse chauffeurdiensten, VIP-vervoer of groepsvervoer voor evenementen.

Luchthavenvervoer

Taxi Harut is gespecialiseerd in luchthavenvervoer, waarbij wij u van en naar nationale en internationale luchthavens brengen. Of het nu Zaventem (BRU), Charleroi Airport (CRL), Oostende-Brugge Airport (OST), Luik Airport (LGG) of Antwerpen Airport (ANR) betreft, wij zorgen voor een stipte en comfortabele reis, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Personenvervoer

Of u nu een individuele reiziger bent of met een groep, Taxi Harut staat voor u klaar. Ons personenvervoer is gericht op uw comfort en gemak, met luxe auto’s en ervaren chauffeurs die zorgen voor een aangename rit naar uw bestemming.

Groepsvervoer voor Feesten en Evenementen

Voor feesten en evenementen bieden wij groepsvervoer op maat. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of een andere bijzondere gelegenheid, Taxi Harut zorgt ervoor dat uw groep veilig en op tijd arriveert.

Chauffeurdiensten voor Luchtvaartmaatschappijen en Firma’s

Wij begrijpen de zakelijke behoeften van luchtvaartmaatschappijen en bedrijven. Daarom bieden wij dagelijkse chauffeurdiensten op maat om aan uw specifieke eisen te voldoen. Betrouwbaarheid en stiptheid staan bij ons hoog in het vaandel.

VIP-Vervoer en Exclusive Drive

Voor een stijlvolle en exclusieve reiservaring biedt Taxi Harut VIP-vervoer en Exclusive Drive. Laat ons u begeleiden met de luxe en comfort die u verdient.

Hotel Transfer en BOB Dienst

Onze diensten omvatten ook hoteltransfers en de BOB-dienst, waarbij u na een avondje uit veilig thuis wordt gebracht.

Expressleveringen en Koeriersdienst

Naast personenvervoer biedt Taxi Harut ook expressleveringen en een koeriersdienst, zowel nationaal als internationaal. Efficiëntie en betrouwbaarheid zijn hierbij onze speerpunten.

Uw Vertrouwde Partner

Taxi Harut is opgericht met een toewijding aan eerlijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Bij lange ritten zijn prijsafspraken vooraf mogelijk. Of het nu gaat om een korte rit door Aalst, een luchthaventransfer of een internationale reis, wij staan altijd voor u klaar met een glimlach.

Neem contact op met Taxi Harut voor al uw transportbehoeften. Wij zijn er om u met professionaliteit en vriendelijkheid van dienst te zijn.

Taxi Aalst , Taxi Affligem , Taxi Asse , Taxi Baardegem , Taxi Denderleeuw , Taxi Erembodegem , Taxi Erpe-mere , Taxi Gijzegem , Taxi Haaltert , Taxi Herdersem , Taxi Lede , Taxi Liedekerke , Taxi Moorsele , Taxi Oordegem , Taxi Roosdaal , Taxi Wieze

Taxi Harut Aalst

Biekorfstraat 130
9300 Aalst 
BTW: BE0642811080 
Mail: info@taxiharut.be 
Tel: +32 (0) 498 43 02 94