Taxi Baardegem

Taxi • Taxi Limousine  • Chauffeur Services Baardegem

Welkom bij Taxi Harut Baardegem. Wij zijn gespecialiseerd in zakelijk en luxe vervoer, met een focus op de volgende diensten:

Transfers van en naar Schiphol

Voor betrouwbare en comfortabele transfers van en naar Schiphol kunt u vertrouwen op Taxi Harut Baardegem. Wij bieden vervoer per taxi en taxibus naar diverse luchthavens, waaronder Zaventem Brussels Airport, Brussels South Charleroi Airport, Internationale Luchthaven Oostende-Brugge, Luik Airport en Internationale Luchthaven Antwerpen.

Directievervoer

Ons directievervoer is specifiek ontworpen voor zakelijke executives die representatief en stijlvol willen reizen. Onze chauffeurs zijn professioneel, spreken vloeiend Engels en Frans, en zorgen ervoor dat uw zakenrelaties gastvrij worden ontvangen op de luchthaven.

Roadshows

Voor zakelijke roadshows bieden wij luxe zakelijk vervoer. Of het nu gaat om een dagdeel of een hele dag, wij kunnen taxi limousines per uur verhuren. Onze tarieven zijn scherp geprijsd en we zorgen voor een representatieve en comfortabele reis.

Tours en Excursies

Ontdek Baardegem en omgeving met onze tours en excursies. Onze chauffeurs kennen de regio goed en kunnen u begeleiden bij het verkennen van lokale bezienswaardigheden en attracties.

Kosten en Reserveringen

Voor informatie over kosten kunt u onze tarievenpagina raadplegen. Voor reserveringen kunt u naar onze reserveringspagina gaan. We bevestigen uw reservering per e-mail en vragen u om uw taxi minimaal 24 uur van tevoren te bestellen.

Heeft u specifieke wensen of vragen? Neem contact met ons op via info@taxiharut.be of bel ons op +32 (0) 498 43 02 94. We staan klaar om u van dienst te zijn!

Taxi Harut Aalst

Biekorfstraat 130
9300 Aalst 
BTW: BE0642811080 
Mail: info@taxiharut.be 
Tel: +32 (0) 498 43 02 94