Wij verzorgen uw vervoer naar alle luchthavens, zowel nationaal als internationaal. Kiezen voor onze luchthavenservice betekent niet alleen comfortabel reizen, maar ook genieten van een besparing van ongeveer 15%. Hier is hoe onze luchthavenservice werkt:

Vertrek naar de Luchthaven

Bij aanvang van uw vakantie of zakenreis brengen wij u rechtstreeks naar de luchthaven. U profiteert niet alleen van ons comfortabele vervoer, maar ook van een aanzienlijke kostenbesparing.

Terugkomst: Ontvangst op de Luchthaven

Bij uw terugkomst wachten wij op u ter hoogte van het Quick restaurant in de aankomsthal zelf. Dit zorgt voor een vlotte en directe overgang van uw vlucht naar onze taxi, zonder onnodig wachten.

Vluchtopvolging voor Uw Gemak

Ons kantoor volgt nauwlettend uw vlucht op. In geval van vervroeging van uw vlucht hoeft u niet onnodig te wachten op de taxi. Wij staan paraat om u direct op te halen, zonder extra kosten.

Tarieven en Informatie

Voor de tarieven van onze luchthavenservice kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0498 43 02 94 of een e-mail sturen naar info@taxiharut.be. Wij verstrekken u graag alle benodigde informatie.

Links naar Veelvoorkomende Luchthavens

Hieronder vindt u links naar enkele veelvoorkomende luchthavens waar wij regelmatig onze gewaardeerde klanten naartoe brengen of ophalen:

  • [Zaventem Brussels Airport (BRU)]
  • [Brussels South Charleroi Airport (CRL)]
  • [Internationale Luchthaven Oostende-Brugge (OST)]
  • [Luik Airport (LGG)]
  • [Internationale Luchthaven Antwerpen (ANR)]
  • [Luchthaven Lille-Lesquin]

Wij streven ernaar uw reis comfortabel, efficiënt en kosteneffectief te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw luchthavenservice!