Airportservice Denderleeuw

Voor een airport transfer kunt u rekenen op Taxi Harut Denderleeuw.

Of u nou zakelijk reist, op vakantie gaat of dat u uw familie bezoekt in het buitenland, bij Taxi Harut bent u aan het juiste adres. Met Taxi Harut Denderleeuw} rijd u comfortabel en zorgeloos naar uw airport bestemming met luxe voertuigen van deur tot deur en geen gesjouw met koffers.

Gaat u naar Schiphol, Brussels Airport of andere airports in binnen en buitenland dan bent u verzekerd van vaste lage prijzen. Ook kunnen we u weer ophalen van de luchthavens op een afgesproken plaats en brengen u weer veilig thuis. De ritten worden nooit gecombineerd met andere personen.

Airport antwerp, brussels, charleroi, luik, rotterdam, amsterdam

Zakelijk vervoer Denderleeuw
Voor onze zakelijke klanten hebben wij een aanbod aan extra diensten. Wij weten namelijk als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan hoogstaand vervoer. Taxi Harut Denderleeuw staat alle weekdagen voor u klaar om u comfortabel en snel naar uw bestemming te brengen. Verder is het mogelijk om op rekening te rijden voor u, uw personeel of klanten, dit altijd op aanvraag.

Zorgvervoer

Heeft u een afspraak bij de dokter, ziekenhuis, tandarts of andere zorginstellingen? Taxi Harut Denderleeuw brengt u veilig naar uw bestemming. Uw vervoer is onze zorg en dat doen we door extra aandacht te besteden aan deze doelgroep. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en begrijpen dat voor u rust en structuur heel belangrijk zijn.