Airportservice Erpe-mere

Voor een airport transfer kunt u rekenen op Taxi Harut Erpe-mere.

Of u nou zakelijk reist, op vakantie gaat of dat u uw familie bezoekt in het buitenland, bij Taxi Harut bent u aan het juiste adres. Met Taxi Harut Erpe-mere} rijd u comfortabel en zorgeloos naar uw airport bestemming met luxe voertuigen van deur tot deur en geen gesjouw met koffers.

Gaat u naar Schiphol, Brussels Airport of andere airports in binnen en buitenland dan bent u verzekerd van vaste lage prijzen. Ook kunnen we u weer ophalen van de luchthavens op een afgesproken plaats en brengen u weer veilig thuis. De ritten worden nooit gecombineerd met andere personen.

Airport antwerp, brussels, charleroi, luik, rotterdam, amsterdam

Zakelijk vervoer Erpe-mere
Voor onze zakelijke klanten hebben wij een aanbod aan extra diensten. Wij weten namelijk als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan hoogstaand vervoer. Taxi Harut Erpe-mere staat alle weekdagen voor u klaar om u comfortabel en snel naar uw bestemming te brengen. Verder is het mogelijk om op rekening te rijden voor u, uw personeel of klanten, dit altijd op aanvraag.

Zorgvervoer

Heeft u een afspraak bij de dokter, ziekenhuis, tandarts of andere zorginstellingen? Taxi Harut Erpe-mere brengt u veilig naar uw bestemming. Uw vervoer is onze zorg en dat doen we door extra aandacht te besteden aan deze doelgroep. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en begrijpen dat voor u rust en structuur heel belangrijk zijn.